tisdag 31 mars 2009

Duns

och Ellen låg på golvet nedanför spjälsängen. Att hon inte försökt klättra ur tidigare unders sina snart 20 vilda månader är ett under. Tur nog så hade vi den lilla gröna växa-sängen i källaren. Kommer vi att ha två barn i sängen från och med nu?! Vi får se!
Det är lite väl mycket grönt i sovrummet nu. Spånar på en "tygtavelvägg".
18.55: Maja sover, Ellen far runt som en vilding och bara skrattar. Roger sitter bredvid sängen och försöker lugna ner den speedade donnan!
To be continued!
19.30: Ellen sover, men dock efter att R nattat henne i famnen!
19.41: Nu ligger Ellen i sin spjälsäng som tack och lov har en nedsänkbar sida, som gör det lättare för fröken vild att klättra ur utan att ramla ner. Anledningen till det är att Ellen sover väldigt aktivt, hon kastar sig hit och dit och nu slog hon sig på kanten på växasängen.
SÅ får det bli!
;)

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Haha, lilla gumman!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Det var synd om henne........... hon har märken i pannan efter mattan!

syster A sa...

Vad mysigt det ser ut. Kan tänka mig att Ellen känner sig stor nu. Håller med om att det är ett UNDER att hon inte ramlat ur tidigare.

Kram A

Hanna sa...

Hoppsan då! Stackars lilla vilda Ellen!

Undrar lite över hur det funkar att ha barnen sovandes i samma rum...Nattas de samtidigt? Väcker de inte varandra? Hur länge har de sovit i samma rum?

Har en känsla av att det blir totalkaos här när ungarna ska dela rum...*hmm*

Superfin växasäng!

Mrs. b sa...

Vilka fina sängar! Här har det inte gjorts några klättringsförsök ännu (dottern är snart två), så vi kör vidare med spjälisen ett tag till.