tisdag 31 mars 2009

Skötväska och depp

Tog fram symaskinen en sväng igår. Det blir alltsom oftast bråk om vem som skall ha skötväskan till dockvagnarna. Att denna pyssliga mamma inte sytt ännu en tidigare är en fråga man kan ställa sig. Sydde gjorde jag, snabbt gick det och både Maja och jag blev nöjda! Nu har de varsin!

Om intresse finns för skötväska till dockvagnen från fjäril fjäril så hojta gärna! Tänkte i vilket fall som helst ha även denna kategori i min shop!
Symaskinen står redo på matbordet, men kraften och orken är inte redo. Denna envisa dunderförkylningen sänker mitt sinne och humör. Har inte tränat på en och en halv vecka, saknar det som bara den. Hade verkligen kommit igång. Surt som attans.
edit: skriv något snällt och uppmuntrande!!! ;)

7 kommentarer:

doktorinnan sa...

Det är väl jätteBRA att du saknar träningen.Det betyder ju att du har rätt motivation:-) Då kommer du inte att ha några problem att ta upp den igen när du orkar. Kom ihåg att det inte är bra att träna med infektion i kroppen. Man kan få hjärtmuskelinflammation bland annat...Så du gör helt rätt som väntar tills du är frisk. Krya på dig kramar

PS: Vi är snart husägare :-) :-)

Drömlägenheten/Caroline sa...

Yes doktorinnan!!! jag lyssnar på dig! Så spännande med eget hus!!! Vill veta mer!

Kram tillbaka!

syster A sa...

Jättefin väska! Krya på dig ösnkar medysterysterocksåkrasslig A

Anonym sa...

Så du syr och syr. Har du sytt en till vagnen som dem fick av morsan också?? Kram Jessica

Drömlägenheten/Caroline sa...

Tack för komplimanger!

Svägerskan! Eftersom den vagnen är en lära-gå-vagn så är det svårt att hänga en väska på "styret", men jag kommer säkert sy något som passar till den också. Vi har den på torpet och det är en toppenvagn att ha ute!

Anonym sa...

Jaså så det var en lära gå vagn haha.. hade helt för mig att det var en annan vagn. Men du hittar säkert på något kul till den, du med din fantasi :)
kram kram från svägerskan

Drömlägenheten/Caroline sa...

Spånar redan på en lift i typ galon! som skall tåla utelek!

Kram!