söndag 8 mars 2009

Rensa i röran!

I går lämnade vi tjejerna hos Fredrik och David, och moster. De lekte, stojjade, åt tacos, badade, vaknade en hel del under natten, för att i vanlig ordning köra igång i 120 på morgonen. Denna gång innan kl sex. Vi är så glada att vi fått lite egentid, och att tjejerna har haft det så mysigt hos A+F+D! Tusen tusen tack! Vet att ni är trötta idag...!!!!
När vardagsummet såg ut som värst gick vi ut och åt. En god middag på Konsertbaren, en "burgare" med färskriven pepparrot, ett gott vin och mysigt sällskap! Hemma igen fortsatte vi röjja innan vi tittade på melodifestivalen som vår excellenta box spelade in. Kan bara säga hejja Caroline!! Hon är inte bara min namne, utan en fantastisk sångerska, som med så få ord, ett så enkelt scenspråk ändå kan få fram så mycket känslor! Jag bara älskar låten och hoppas verkligen att hon vinner i Globen!
Sovmorgon halva förmiddagen! Fortsatt röjning och sedan hem till syrran och co för att urmysigt Me and I party. Maja och Ellen valde varsin pussgrodorklänning!
17.30 somnade Maja framför hennes favoritprogram "Amigo". Ellen en stund senare! Trötta tjejjer efter en toppenhelg!
(Bilderna är urtråkiga med blixt, men men!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh så skönt att få "kvalitetstid" till att röja..! Det skulle vi verkligen behöva.. alla rum skulle behöva sig en liten genomrensning.. och förrådet en STOR rensning med en, eller ett par, vändor till tippen.. Man sparar ju på så mycket skit?! När ska man lära sig... Har planer på Gränby c imorrn, är du på? Går på förmiddagen isf.