måndag 16 mars 2009

Inlägg 901!!!!!

Här bloggas det för fulla muggar mellan varven!!!!

Man kanske skulle ha en tävling för att fira detta!!! Nej skämt åsido! Lite självdistans måste man väl ha, plus att en tävling skall innehålla en vinst! Syrran och jag skall så snart tiden finns faktiskt ha en gemensam tävling under vårat gemensamma skaparnamn!

Vi har haft en toppenmysig men väldigt intensiv dag. Dagis var stängt idag så vi bjöd hem två gulliga tjejer från grannavdelningen plus David på lek, bus och korv med bröd! Sju barn mellan 7 månader till fyra år har lekt och skojjat idag, fyra mammor och en pappa har pratat och fikat och emellanåt brytit en konflikt. Förvånansvärt få sådana dock.

Sitter i soffhörnet med vita klisterlappar och märkpennan. På lördag skall Almtunakyrkan ha klädbytardag. Vi kommer att bidraga med en hel del, rättare sagt väldigt mycket. Köper ni från köpare nummer 20 så kommer ni att göra väldiga fynd. Låga priser på finfina kläder! När Maja var liten och innan hon var född så ville jag ha allt nytt; vagn, säng, kläder etc. etc. Nu när jag är luttrad (nåja!) förälder med två barn att klä så är det inte alls lika viktigt. Känslan av att göra ett fynd och vinsten miljömässigt med begagnat får mig att må så bra. Visst köper vi nytt, men jag drar mig inte för att köpa begagnat. Det är samma känsla med möbler till hemmet och till torpet. Det nya skall hålla länge och det gamla är härliga saker som ger charm och personlighet till inredningen. När man bygger upp ett hem så är tanken att det skall vara saker/möbler man vill ha länge. Fladdrade visst iväg lite!

Den här veckan kommer att innehålla träning (kul!), öppnis (roligt!), mormorsmiddag (mysigt!) och tjejmiddag (partaj!!).

Roger har idag varit hos en sjukgymnast som kom fram till att han inte för göra ngt ansträngande med armen. Besök nummer två på torsdag. Tiden får utvisa hur det kommer att bli. Håll tummarna för min man tack!

"Halv åtta...." på fyran följt av "Familjen annorlunda" blir sällskapet till märkandet av kläderna! På tal om tv så är Malena Ernman en mycket värdig vinnare. Låten gillar jag väldigt mycket, även om Caroline af Ugglas var min favorit! Lördagspasset på friskis skall tydligen innehålla schlagerlåtar! Längtar! (Vem kunde tro det för tio år sedan?!)

Nästa inlägg blir med kort på de finaste två! Inlägg utan foton är ganska trist! ;)

3 kommentarer:

cia sa...

Tack själv för idag, vi tyckte det var mysigt!
Lit väl gnällig bebis bara;-) Nästa gång får det bli gåstol...
Kanske ska ta med den till Öppna på onsdag:-D

Tack igen och hoppas vi får bjuda igen!
/Cia

Hanna sa...

Låter som en perfekt vecka ju!

Jag var på bas-passet med enbart schlagermusik nu ikväll och det var hur kul som helst:)

syster A sa...

En får tacke för gårdagen!

Kram A