tisdag 12 december 2006

Afternoon glögg!
I söndags firade vi andra advent med massor av våra kompisar! Vi bjöd in till "afternoon glögg" och lite mysigt mingel. Vi var 19 vuxna och sju barn i åldrarna 4,5 månader till 4, 5 år! Innan gästerna kom bakade jag lussekatter och lussebullar så det stod härliga till. 94 stycken blev det. Vi bjöd även på pepparkakor och massor av pastöriserade goda ostar...muums! Saffransbiscotti, tomtekakor, godis, frukt och såklart den godaste glöggen, blossa lätt- och vinglögg!
En jättetrevlig eftermiddag där jag hann prata med nästan alla. Vi fick så mycket fina presenter också (det behövs inte!!!!) som vita tulpaner (underbara) hemmagjord julgrupp, julbock, blommor, choklad, kaffe, te, mistlar ;), små tomtar och annat fint. Det var rena rama julafton!
Det här med att ta kort hanns inte med så mycket, men kika gärna på http://systera.blogg.se/ för att se hur mysigt alla barnen hade det i Maja´s rum!
En mycket övertrött tjej hade vi på kvällen. Maja var lite reserverad i början mot de som inte träffar så ofta, så det var mamma, pappa och moster som gällde i början. Men sedan tinade hon upp och gosade!
Kanske startar vi en tradition eller så kan det bli en vandrande tradition bland våra kompisar!!?? ;)

1 kommentar:

Diana sa...

Å vad mysigt! Härligt att era vänner kom med små gåvor för att visa hur mycket de uppskattade ditt slit på morgonen! DET ÄR VÄL SJÄLVKLART ATT DU SKA FÅ GÅVOR! :)
KRAM