tisdag 12 december 2006

En liten shoppingtur

i Stockholm hade syrran och jag i fredags. Vi hade redan bestämt vilka butiker vi ville till; granit, stockhome, lagerhaus, gallerian (där allas vår Kronprinsesssa satt och fikade!), the one och några till. Men, Stockholm är inte min favoritstad. Butiksbeträden med snorkiga "viktiga" miner och alldeles för stressat över huvudtaget. Jag antar att man skall vara uppväxt i den staden för att ha den i sitt hjärta. Stockholm är en underbart vacker stad, men ingen jag någonsin skulle kunna bo i!!! Självklart shoppades det bara julklappar och visst var vi in på br och spenderade. Maja skall få en docka! På öppnis kramar hon alla dockorna, så det är klart att lilla Majsan skall få en docka!

Efter en fika åkte vi hem redan vid tre-tiden! Trötta småbarnsmammor med händerna fulla av kassar. Såå skönt att kliva av på stationen hemma i Uppsala och känna att man kunde andas!

2 kommentarer:

Diana sa...

vad glad jag blir att ni hade en bra shoppingrunda! :)
men jag håller med om butiksbiträderna - särskilt i de stora kedjorna/butikerna! Helt otroligt att man ska behöva besöka de små personliga butikerna för att få ett leende och känna att man är värd ngt som kund! Jag undviker helst de stora kedjorna. Men village på Kungsgatan har jag alltid blivit bra bemött på - missade ni den? (bredvid Stockhome)

Klart Maja ska ha en docka :) Kan verkligen se henne leka med den lite sådär lillgammal! Stora, kloka Maja! :) KRAM

C sa...

Vi har village i uppsala, så så därför hoppade vi över den. Men de har mycket fint! Innan vi åkte så hade vi tänkt att ta en tur till Söder, men vi var för trötta helt enkelt!!!

Ja, Majsan kommer nog bli en lite mamma med sina dockor! Hon bara älskar att krama alla gosedjur!
;)

Kram C