tisdag 5 december 2006

I lördags var vi på

konsert i Uppsala Domkyrka. En kör som sjöng och spelade Bach, och som skulle vara lite "barn-anpassat". Maja, David och Jossan tyckte att det var roligare att springa omkring eller som i Davids fall stå längst fram och digga!!!!!!! Innan vi gick tände jag och Maja ett ljus för mamma/mormor.Papporna hade "killkväll" med spel och öl och vi mammor gick hem till oss och myste med pyssel och lax! David och syrran sov kvar så killarna kunde partaja bäst de ville!

I söndags åkte vi ut till torpet och drack första advent glögg och hämtade granris och mossa. Vi har ju en lång och stor granhäck så vi kan smycka hela huset om vi skulle vilja det! Mossan ligger på balkongen...kan inte ha den inne efter att jag sett vilka trevliga figurer som bor där. Funderar på om man kanske kan lägga mossan i frysen för att få bort de läbbiga rackarna på ett smidigt sätt!!!!??

Var på underbar pedikyr igår!!!! Fick i julklapp av R förra året och utnuttjade det nu innan det gick ut. Mysigt. Nu har jag fina fötter och ljusrosa naglar!!!!

Måste berätta att när svåger F var barnvakt (eller målvakt som han kände sig som!) i fredags när jag bakade kakor så det stod härliga till så tog Maja hela sju steg!!!!! Duktiga lilla tjej!!

Maja sover (nähä?!!) och jag tänkte att vi skulle ner på stan för att leta efter en ljusstake till Maja och en stjärna till vardagsrummet. Hittade inte allt pynt uppe vårt vindsförråd som INTE är feng shui.....!

1 kommentar:

Diana sa...

å vad mysigt det låter som ni haft det på sistone!
Ser ut som om vi inte kommer kunna pallra oss iväg till Uppsala innan jul/nyår :( men i vår så!