onsdag 27 december 2006

Julafton 2006Julaftonen började med besök av Maja´s faster, farmor, gammelfarmor, farfar och sambo I. Maja fick såklart (alldeles för) många julklappar. Ransonering till nästa år får det bli! Pulkan från farfar var en stor hit! Maja åkte i den och David drog. Maja satt som en drottning och såg så stolt ut!
Efter förmiddagsfirandet åkte vi till gravarna och tände ljus och la en fin hemmagjord krans på mamma´s grav. På eftermiddagen kom David & co, och Maja´s morfar. Vi hade en bra dag och kväll med glada barn och fina klappar. Maja fick två gåvagnar! En av morfar och en av farmor, så en tänkte vi ha ute på torpet!
Jag fick en underbar ansiktsbehandling av R. Ska boka in den så snart det bara passar.....
R är ledig till efter nyår så vi har det lugnt och skönt och jag får sovmornar....bortskämd som man är! Skönt dock eftersom det är en liten filur på sisådär fem centimeter som tar all min energi nu!
Vi fick pengar i julklapp så tillsammans med de plus presentkort på elgiganten så har nu även vi en filmkamera. Jättekul och enkelt. Maja tycker det är kul att se sig själv på lilla skärmen. Tokungen!
En mammig tjej drar i mina byxor nu så det är dags att sluta! På tal om att dra, julgranen är inte så lockande som vi trodde. Men så har ju vi också en duktig tjej som lyssnar på oss när vi säger nej!

Inga kommentarer: