söndag 10 juni 2007

Kalaslördag!!!



























Kusin Davids tvåårskalas kunde inte ha varit bättre!!! Strålande sol, massor av gäster, goda bakverk och härligt glada barn!!! En riktig toppendag. Många av gästerna stannade även kvar för att grilla, jättemysigt. Det bästa som finns är när vi är många därute som njuter av vårat paradis. Nästa gång blir midsommarafton då vi förhoppningsvis blir ganska många. Och då kan fina Josefin vara med också, nu har skruttan precis haft vattkoppor, men till midsommar så hoppas vi att de envisa kopporna är borta.
David fick massor av fina presenter men det bästa enligt David (enligt mamma A så var det alla fiina kläder!!) var den fina verktygslådan från morfar. Snacka om seriös byggkille! Han gick och borrade, sågade och skruvade hela kvällen. Gullunge!
Maja, David och kompisen Jacob tog sig ett villt dopp, vattnet stänkte åt alla håll och kanter. Lilla söta Alba vågade sig i när de vilda badankorna hade gått ur :)
Som väntat sov jag inte mycket alls, men det är bara att bita ihop. Men visst sjutton är det tufft med bara några få timmars sömn..... Maja är inte heller van att sova i samma rum, och sängen är mindre än den hon har hemma, och det märks att hon tycker denna är för liten. Att det är så underbart att vara därute får helt enkelt uppväga bristen på sömn....
Imorrn blir det grillning hos ett föräldrautbildningspar, och lek innan papporna kommer från jobbet! Alltid mysigt att ha planer.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv, det var verkligen toppenmysigt! Fina bilder!! :)

Kram C

Hanna sa...

Men oj, det ser ju ut som ett riktigt dröm-kalas! Vilken perfekt tid på året att ha kalas!

Den vilda plask-bilden är helt ljuvlig!

Anonym sa...

Vilken toppendag!! Jättefina bilder...Vad stor David har blivit.

Kram

Unknown sa...

Hejsan! Nu funkar det. Jätteenkelt!

Kram A, sorry för böket.....

Johanna sa...

Jättefina bilder! Det var så kul att äntligen få se ert paradis.

Kram