lördag 30 juni 2007

Äntligen är hela familjen tillsammans!

I ca 10-11 veckor kommer R att vara hemma. Det börjar med semester, sedan pappaledigt för bebbin och Maja. Underbart och sådan enorm livskvalité! Känner hur energin är på gång. Orosmolnet nu är att Maja har så hög feber. Hon hade 40.1 nyss, och har haft runt 40 grader i över ett dygn nu, men vi tror att det är tänderna. Hon är så liten, emlig, tunn och skruttig. Mycket kramig och vill vara i famnen hela tiden....älskade lilla skruttfia. Det blir nog inte Skansen imorrn. Men Skansen finns kvar så vi får skjuta på det.

Just nu är pappa och Maja ute med David och hans pappa, det är skönt ute, så det kanske hjälpa till att ta ner febern lite. Maja ser ut som en liten holländare med mysbyxor, sval och skön blus, och sina blåa crocs. Sööööööt!
Tänkte försöka ta tag i tillverkandet av aktivitetsfilten till bebbin nu när jag kan plocka med mina tyger utan "hjälp".

R kom förresten hem med två till Arne Jacobsen stolar igår! Så nu har vi sex stycken 3105, och två Myran!

Var ute på restaurang igår! Åt gott med mycket trevligt sällskap. Fick dock mycket mycket ont i ryggen och en del ordentliga sammandragningar så det var bara att sätta sig på cykeln och ta sig hem. Det gick bra, men jag rekommenderar inte en cykeltur i kombination med sammandragningar!!!

Inga kommentarer: