fredag 17 oktober 2008

Örinflammation


Ellen fick en tid hos husläkaren 11.40. Kom dit 11.42 med andan i halsen, gick ut därifrån 11.55 med en diagnos. Dubbelsidig öroninflammation. Lillstumpan har fått kåvepenin som vi alla vet smakar f-n. Hon tog sin medicin så snällt ocvh fick sedan saft som en liten muta. Hoppas att de resterande medicintillfällena går lika bra.
Idag skulle vi ha besökt ikea med syrran plus svåger, ätit köttbullar och åkt kana på barnavdelningen. (Åh, vad Maja längtar tills hon fyller tre.........då hägrar bollhavet!). Vår fredag blev mysig med lunch plus fika plus litet (stort) utbrott från Maja på Broströms. Jag försökte ignorera blickarna från de som har glömt/ej varit föräldrar/är surtanter osv..... Det gick bra, men Maja tyckte såklart att mamman var hur dum som helst som delade på chokladbollen så Ellen också fick en liten bit. Tjejrna somnade sedan efter tiominuters ihärdigt gråtande! Tog en kort promenad ner på stan, hämtade ut medicinen, gick in på Olssons och köpte vadd, gick in på Collection och höll på att välta ett skåp med vagnen ;), gick sedan hem och snart är det middag. Lammkottletter, klyftpotatis, tomatsås med massor av vitlök plus Majas bönsallad med mycket kryddor. Och visst, något glas rött till!
Ikväll hoppas jag på att se någon mysig film och samtidigt virka mormorsrutor som syrran lärt mig idag! (Yes, i am a skaparoholic!)
TREVLIG helg!!!

3 kommentarer:

syster A sa...

Lilla stackar Ellen då....moster tycker synd om!

Cecilia sa...

Amen lilla lilla gudmors sejj!
SÅ ont ska man ju inte behöva ha.

Hoppas lillgrisen kryar på sig snart.

Stora kramen!

Karen Klarbæk sa...

Mit netforbindelse har været ude af drift et par dage....
Fine flagrabker du har lavet (kender stoffet)
Og andre små fine sager. Du er da myre flittig.

God week end

Karen