tisdag 4 november 2008

Härligt fartfylld måndag!

Vilken dag vi hade igår!
En sådan där toppendag, hela familjen. Familjen för mig är Roger, Maja, Ellen, syrran, Fredrik och finaste David. Våra ungar har i prnicip fyra föräldrar. Det är en riktig skatt att bevara.
Vi började dagen med ett besök på leklandet Nickis. Det var första gången vi var där, och succé var bara förnamnet. Maja rusade in, med höga knän, rak i ryggen ( tänk John Cleese i Fawlty towers!!!) och upp i klätterborgen. Ellen var inte sen efter. De klättrade, åkte kana, hoppade hoppborg. Ellen sprang omkring i 180 och snubblade sig fram ibland. Hon var helt vild! Leendet på tjejernas och Davids läppar var stora. Vi vuxna hade minst lika roligt. Den långa rutschkanan var en favorit. Efter en timme tänkte vi locka med barnen för en lunch på ikea. De följde snällt med utan protester. Trötta med nöjda barn. Dit åker vi igen!
Lunch med shopping på ikea. Det obligatoriska; ljus och servetter, plus en gardin till tjejernas lekrum. Ikea har en fin barnserie "fabler" som nu hade fått in en ganska enkel vit gardin. Jag klippte bort de ljusblåa hällorna, satte gardinstången högt upp (ett bra knep för att få mer höjd i rummet. Likaså är det att sätta gardinfästena långt ut, man vill ju ha in så mycket ljus som möjligt) och vips så blev måtten perfekta så jag behövde inte sy upp gardinerna!
Tack för en mysig dag!

Inga kommentarer: