tisdag 25 november 2008

Snö. snö och ännu mer snö!



Äntligen riktig vinter. Hoppas det håller i sig, men väderprognoserna senare i veckan ser inte lovande ut....
Att ta sig till dagis med en dubbelvagn på illa plogade/obefintligt plogade cykel/gångvägar är rejäl vardagsmotion! Uppsala är staden som blir lika överraskad varje år att "vintern kom även detta år"! Det är inte särskilt roligt eller trafiksäkert att behöva ta sig ut på de stora vägarna för att komma fram med vagnen.... Skärpning tack!
Annars är det supermysigt med all den härliga vita snön. Ett vitt vinterlandskap är otroligt vackert och rogivande, kanske därför så många tycker om vitt i sina inredningar?
Igår hade vi vår vanliga familjemåndag. Vi tog en tur till Gränby köpcentrum, shoppade lucialinne åt Maja, nya fräscha vita satinsängkläder åt oss vuxna och fikade. Snön yrde ordentligt och det var riktigt mysigt att sitta på espresso house och se ut på stormen!
Ikväll blir det pysselstuga hos mormor tillsammans med syrran, papper, lim, koner och lite vin!
Trevlig tisdag!

2 kommentarer:

m sa...

Läste A´s blogg! Håller med dig vad fint hon har skrivit! Ledsen för er skull men är säker på att mamma står redo med en glas sangria och välkomnar farmor. Hon var en tuff dame,(var det inte hon som gjorde de där tuffa kepsarna ni hade?)
Många kramar Mimi

Karen Klarbæk sa...

Og vi i Danamrk har bare kulde men har dog i 2 dage haft et MEGET lille snefald....
Vi håber der snart kommer mere.

Karen