söndag 10 maj 2009

En natt kvar

Mys på farstun på torpet för två veckor sedan. Planerar att måla bordet vitt och panelen likaså. Nya överdrag till dynor står på att-göra-listan.

Sista natten ensam innan Roger kommer hem. Nu längtar vi efter honom. De finaste tjejerna sover, och jag har precis ätit en tallrik med fil och musli! Har tidigare ikväll, med varierad hjälp av tjejerna rullat ca 80 köttbullar! Galen eller extremt husmoderlig!? Att stå och steka panna efter panna gjorde mig mätt, så en tallrik fil var toppengott. Dock skulle jag inte säga nej till ett glas vitt eller två. Portvin eller baileys känns inte så...lockande eller "mysigt"!
Vill säga ett stort tack till svärmor/farmor och till syrran som ställt upp till tusen hela helgen. Utan er hade det inte gått! Hämtade en mycket stolt och lite mallig tjej hos farmor idag. Maja verkade lite nere, så hon fick sina egna timmar med farmor efter lunch, och jag fick några bonustimmar alldeles ensam medans Ellen sov på balkongen.
Nu skall jag surfa runt på bloggar och inspireras!

2 kommentarer:

Maria sa...

ett litet tips! Nåt jag tycker är snyggt är när man vitlaserar trät (panelen) så det liksom lyser igenom. det ger en rustik men fräsch känsla. hihi. träffade er fader i helgen oxå, han var sig lik! kramis

syster A sa...

Självklart finns vi där för dig! Du har gjort ett kanonjobb som kalarat av dessa dagar så bra. Snart är han hemma.

Kramar A