lördag 2 maj 2009

Kan det inte räcka nu?

Roger ligger på Akademiska sjukhuset. Jag skickade in honom med ambulans inatt. Utan att lämna ut honom allt för mycket så kan det vara ett magsår som visade sig från sin sämsta sida. Har aldrig sett honom så dålig. Nästan okontaktbar. Natten har varit hemsk, en malande oro som bara blivit värre. Vetskapen att han är på ett av Sveriges bästa sjukhus gör mig dock lite lugnare. På måndag skall han äntligen göra magnetröntgen för sin axel, och senare i veckan väntar en gastroskopi för att se hur magsäcken ser ut. Nu får det fan vara nog för både honom och oss som familj. Vår beskärda del är större än normalt.

Jag längtar efter honom och vill bara få hem min man så jag kan få ta hand om honom. Tjejerna är inte sig själva heller.

Update söndag morgon. Roger mår så mycket bättre. Har sovit ok i ett rum utan medpatient. Han får nog komma hem idag och snart skall jag sätta igång med att bädda rent och snabbstäda lite. Vi längtar nu!
Tusen tack för era gulliga kommentarer! Kram!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå!
Hoppas att Roger får komma hem imorgon och kryar på sig snabbt!
Förstår att du är orolig men försök att inte tänka i negativa banor- lättare sagt än gjort men iaf.

KRAM CCA

Maja sa...

Jag håller med. Ni har haft er beskärda del! Jag ber att ni ska slippa all denna sjukdom och vara på fötterna allihop så ni kan njuta av varandra och torpet, hela sommaren!

cia sa...

Nej nu får et sannerligen vara nog!
Tänkte på er härom dagen och undrade hur axeln mår, men dett avar ju ingen kul uppdatering:-(
Ni skulle ju ha en härlig vår ihop hela familjen! Och ta vara på tiden yillsammans.