onsdag 24 januari 2007

14 februari skall vi på.......

ultraljud!!!!!!!!!!!!!! Brevet från akademiska sjukhuset kom idag, slet upp det och såg datumet! En dag innan Maja var beräknad förra året. Inte trodde vi att vi ett år senare skulle på ul för bebbe nr 2!!!!

Alla hjärtans dag är en dag med blandade känslor för min man, det är hans bror´s födelsedag. Förhoppningsvis får vi bara bra besked den dagen och det datumet kan bli ett glatt datum också.

Öppna förskolan var jättemysigt och vår söta tjej blev beundrad när hon gick omkring och var söt och glad i sin lilla klänning! "Vad duktig hon är" osv! Stolt, stolt stolt!!!!!

Måste bara tipsa om en författare! Skrev förra veckan (?) om Annika Bryn. Läser nu hennes andra bok och den är sååå bra. Såg att även en tredje har kommit ut på pocket!!!! :) Läs!!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Åh vad mysigt med ultraljud! *suckar drömskt* Tänk att ni i början av förra året inte hade några barn alls, och detta år kommer ni ha TVÅ! Så häftigt.

Maja är gudomligt söt i sina nya skor, och hon är sååå duktig som kan traska omkring alldeles på egna ben. Jag tycker att min lilla tjej är väldigt lik din i kroppsbyggnad, båda är små och smala, men här är det vingligt värre och det dröjer nog ett bra tag innan krypningen överges;)

Anonym sa...

Hej!
Vad spännnade med ultraljud. Jag blir alldeles rörd bara man tänker på det. Så häftigt att få se en liten krabat till där inne.

Så stor Maja har blivit nu när hon går och står. Så otroligt söt hon är!!

Vi var på ÖP på heidenstam i onsdags. Jag tycker att den är lite mysigare det är inte så mycket folk där. Vi var kanske 10 st med barn.

Kram Johanna