torsdag 25 januari 2007

Fika som blev till middag!

Mysig eftermiddag med Max och hans mamma. Maja och Max satt så fint så länge vid fikabordet så vi hann verkligen njuta av vårt kaffe och våra smörgåsar. Sedan lek och stoj inne i Maja´s mysiga rum! Madrassen är verkligen en hit! Alla barn älskar den och Maja själv kryper upp där ofta med en bok i famnen. Hon är så söt när hon sitter där med sina ben utsträckta, nacken lite böjd och koncentrerat bläddrar i den valda boken.

Max skall bli storebror så det är kul att prata graviditet igen! De stannade på middag och det är så kul när allt inte är så planerat utan mer bara blir. Maja somnade snabbt efter en slurk välling. Antar att hon kommer sova gott efter en sådan här fartig dag!

Själv velar jag mellan att botanisera i bokhyllorna efter en bok, eller slötitta på tv. Var upp på akademibokhandeln idag, ville ha Annika Bryn´s tredje bok, men den fanns inte.... Lite villrådig nu! Vill så gärna vara kvar i hennes miljöer, men kan ju inte bara sluta läsa tills den tredje boken finns i min ägo! Vilket jätteproblem!

En kul sak! Max mamma L har ju stans mysigaste inredningbutik, och har massor av scrapsaker, och hon ville att jag skulle göra någon/några LO´s som skulle sitta uppe i butiken för inspiration! Jag plockar material hos henne plus att jag får en presentcheck på 100 kr i butiken. Skall välja ut ett fint kort på Maja och välja material som passar just det kortet. Jätteroligt att kunna inspirera andra.

1 kommentar:

Busluren sa...

Roligt ni har! DU är så dutti på att scrappa!!! :)