måndag 15 januari 2007

Förkyld och lite febrig skrutta sover gott ute

på balkongen. Maja sov gott hela natten, kändes sval när hon vaknade i morse, men så fort hon kom igång så kändes hon varm. Och mycket riktigt, tempen visade 38.3, inte jättemycket men tillräckligt för att vara påverkad och hängig. Hon har varit så lugn och mest suttit hos mig och bläddrat i böcker. Tycker så synd om henne när hon är så nere. Hoppas att sovstunden ute gör henne gott.

Idag blir vi såklart bara hemma. Skulle ju ha fikat hos David i em, men Maja orkar inte och så vill jag inte att hon ev. smittar David eller lilla A som också skulle dit.

Ska pyssla lite, göra om en LO som blev så rörig och konstig. Skall ta ett före/efter kort. Har surfat runt på olika scrapsidor och det är inte mycket som faller mig i smaken. Det är många som har så liknande stil, alldeles för rörig och fullproppat med stora bokstäver, knappar och annat jox. Men visst får man en liten idé här och där! Det finns säkert de som inte gillar mina LO´s! Alla har ju olika smak...som sagt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Vad trist att Maja blivit sjuk. Alba har också varit väldigt lugn idag. Inte alls likt vår lilla bus-tjej som i stort sett kryper i sömne he he. Det är full fart hela tiden.

Hoppas Maja mår bättre snart igen vi får ses en annan dag!
Kram Johanna

Cecilia sa...

Lillskruttan då! Hoppas att hon mår bättre snart. Du scrappar så himla fint! :D Man blir sugen på att börja själv.

Kram Cecilia, som är helt igenmurad av snor och blä ;)