torsdag 11 januari 2007

Nya sängar!

Idag far vi till ikea för att köpa nya sängar. Lade in vår sängstomme på blocket igår....och den är poppis!!!! Sex svar har vi fått av riktigt intresserade köpare! Kan det vara det billiga priset, att madrassen kommer med och att den är så himla snygg som lockar! ;) 500 kr begär vi och skulle nog ha kunnat få mer, men sängen och madrassen är ca åtta år gammal och inte ergonomisk någonstans. Men det får de ta! Skrev ju i annonsen att om köparen ville ha madrassen gick det bra, annars kastas den och då borde man ju inte vänta sig en hästens!

Köpte ett skitsnyggt brunt lite grovt möbeltyg till sänggaveln och det kommer bli så snyggt ihop med vårt offwhite överkast (lite 90-tal...offwhite!) plus att kuddar i rosa, grönt, turkost eller vitt passar bra till. Blått tycker ju en del är snyggt till brunt, men blåa saker kommer inte in här. Blå är en svår färg tycker jag. Det finns några fina nyanser men de flesta är hemska....koboltblått tex...ryyys! Nej, vi är en grön familj! Jag har en kompis som hatar grönt så mycket att hon var tvungen att kasta en i mitt tycke jättefin babybjörn-bärsele!!!! Snacka om att man är olika! Och det är ju det som är så bra, att alla har olika smak!

Idag blev det en mycket god lunch! Lammfärsbiff från nyårsafton, pasta och goa grönsaker.

Idag blir det lek hos David igen, tillsammans med kompis L och hennes son Max. Mysigt! Maja skall vara kvar och äta middag hos David när vi åker till ikea, det är ju så mycket smidigare utan den lilla loppan.
Maja var så söt igår (jämt!), för hon sympatigrät med gulleDavid. David lekte lite med sin efterrätt och till slut tog mamma A bort den, och stora krokodiltårar från herr D på en gång, och söta söta Maja började darra på underläppen och tårarna kom fram och sedan gråten. Klart världens finaste kicka har empati!!!!! Då gjorde det ont i mammahjärtat!

Idag går vi in i vecka 14 med nr två!

2 kommentarer:

Grodis sa...

Åh, vad pysslig du är! Får man se bild på nya sänggaveln sen? *nyfis* Jag funderar på att göra något liknande nämligen... ;-)
Vecka 14 redan?! Jösses... vad härligt! Tiden rusar ju!
Stor kram och TACK snälla för all din omtanke och pepp!

C sa...

Hej!
Självklart kommer bild på sängstommen upp....när den väl blir klar vill säga! I den här familjen kan det ibland ta tid för oss att slutföra vissa projekt, men jag vill ha färdigt det här snabbt så när lönen kommer blir det nog klart!! ;)
Ja, det är skönt att det går så fort.

Stor kram till dig, och peppandet fortsätter. Du skriver så levande och öppet så ibland bara kommer tårarna!!!! Må så gott!