fredag 14 december 2007

Filmtajm

Glögg, pepparkakor, lussebullar och sovandes barn. Hade vi tänkt oss! Maja sover som en stock efter en eftermiddag med pepparkaksbak (läs: mjöl i hela köket!), lammköttbullerullande med pappa, potatisskalande och en kväll med ett otroligt kreativt pyntande på ett pepparkakshus. Det tar inga som helst stilpoäng! Men vad kul vi hade! Kristyr överallt i vitt, rosa och grönt och Maja som kan äew = själv. Lyckan i hennes leende när hon förstod att nonstopp var dodis var total!

Ellen får en flaska ersättning och vi hoppas att få se en film ostört sen. Polarexpressen kan väl passa så här i juletider! Bästis C fick en tår i ögat så vi har nu höga förväntningar! ;)

Trevlig fredagskväll!
Riktigt så här ser inte vårat pepparkakshus ut, ej heller våra pepparkakor. Men om några år så kanske vi får till lika fina exemplar som dessa från dean&deluca!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hopas ni fick en riktigt mysig kväll med barn som sov gott. Vad kul det var att ses i onsdags även om det bara blev en liten stund. Vi få försöka hitta en dag efter nyår att ses.

Kram
Johanna