fredag 28 december 2007

Krypställning och min!

Ellen står i krypställning och gungar och gungar. Tar sig bakåt genom att dra sig bakåt. Jo, vi har talat om för henne att hon bara är fyra och en halv månad, men den flickan har lika brått som sin storasyster! Stolta stolta föräldrar! Hon gurglar och fräser och låter mycket. Gobiten :)

Maja pratar om tomten och vill inte att tomten skall komma. "Tomten inte komma, tomten hemma" Idag när Maja skulle bada så ville hon först inte ha med ankorna som tomten kom med. Lilla älskade vännen. Ankorna var med i badet tillsammans med fövarna = sjörövarna. Igår sa hon "min" för första gången. Maja har alltid sagt "Maja" minst en gång i varje mening när hon menar ngt som är sitt. När hon går* så går hon ibland lite stelt och stolpigt och fladdrar med händerna, hon gör så mycket kul hela tiden! * När hon inte springer vill säga, för Maja kan nog inte gå sakta. Hon springer så ankdunen fladdrar i vinden. Hon vill "inte ha pippitoffsar" för när dumma mamma satte upp håret på henne i tofsar så gjorde det ont. Älskade vän.

Lite nytt om barnen E-O.

;)

1 kommentar:

Hanna sa...

Kul med updates om barnens utveckling! Åh det är så himla mycket man borde skriva ner hela tiden känns det som, varje dag händer det ju något nytt!:)

Jag är grymt impad av dina ivriga tjejjer - tänk att de båda blivit så snabba och "vakna" så tidigt i livet...