måndag 10 december 2007

Hallen








Lite lite småpyssel kvar. Vi är nöjda med vita ljusa hall som känns dubbelt så stor. På hatthyllan syns en underbar liten väska från Thailand som var en del av min juklklapp på vår mysiga och lyckade och lite sena (!) tjejmiddag i torsdags. Väskan är som ett lite smycke. Idag kommer flera hundra kort vi framkallat så nu kommer de tomma ramarna på väggarna att fyllas med fina tjejer. En dimmer till taklamporna satte R upp i helgen. Mys på hög nivå ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härloga bilder, det ser dubbelt så stort ut med!

Kram C

Anonym sa...

Såååå snyggt. Älskar eran kamera...

Kram A

Diana sa...

Vad kul att ni är klara. Kånken väskorna är underbara!

Hanna sa...

Jättefint blev det! Sååå snyggt med liggande hallspegel!

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Vi är jättenöjda! Det känns som en helt annan rymd, och inget som tränger sig på, om man så säger! Det som stör mig lite är färgen på ytterdörren.... När man innan bott i sekelskiftes med vita spegeldörrar och spröjsade fönster så är det lite speciellt att flytta till "modernare" (80-tal!) och med en obestämbar orange/aprikos färg på ytterdörrar och utvändiga fönsterfoder. Men för att vara hyresrätt så har vi lyckats bra. Om man får säga det!
;)

grodis sa...

Vad jättesnyggt! Duktiga du!
Och GRATTIS till att ha kommit in på drömutbildningen! :-D Det kommer passa dig som handsken.

Tyvärr har jag bara inte råd att plugga just nu, men kanske kanske är det andra spännande saker i antågande framöver.... ;-D

KRAM!