lördag 1 december 2007

Hallen

är färdigmålad. Gardiner (med lite mönster på!!!) är uppsatta i vardagsrummet, stjärnor, advenstsljusstakar, blommor av alla de slag utplacerade lite här och var, så visst går det att vara effektiv med två små barn hemma! Hallen blir helt klar imorrn efter ett ikeabesök. Snygga bilder kommer! :) (Herr Viggo kommer mer till sin rätt i en vit och fin hall!)

Majahjärtat har utslag (?) på fingrarna och händer + fötter. Huden "ramlar" av på fingertopparna och under finns fin hy, hon har ej ont, lite feber men annars pigg. Den här oroliga mamman slog på stora trumman igår så pappan fick komma hem några timmar tidigare, jag blev alldeles iskall och trodde att Maja fått ngn otäck hemsk sjukdom. Tills jag googlade. Maja har antingen haft/fortfarande har höstblåsor (mun-fot och handsjuka tror jag det hette), och då kan man få en sådan här reaktion. Vi smörjer med fet kräm och håller koll så det inte blir infektion. Man kan tydligen få höstblåsor i munnen också, vi hoppas Maja slipper det.
Och Ellanbellan har lite feber, men är pigg och glad och myyyysig. Bvc-besök nästa vecka.

Nu väntar ett litet glas fin Amarone, lite ost och ngn film. Jippi att Marie gick vidare i idol. Hoppas hon vinner, Amanda är inte riktigt en av mina favoriter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kikar förbi och kramar om er lite här bortifrån! Stackars liten Maja, här är vi MYCKET bekanta med höstblåsor då lillan hade en ovanligt rejäl omgång av detta för ett par veckor sedan. Kan dock uppmuntra med att det är jättevanligt med den lindrigare sorten. Kram Maria å Klara!