måndag 21 januari 2008

Maja har fått dagisplats!

Idag ringde "placeringstanten" som vi har haft en del telefonkontakt med, och meddelade oss att Maja skall börja på Ringarens förskola den 4 februari. På Davids avdelning Mumin! Det kan inte bli bättre.
Vilken enorm trygghet för lilla Maja (som känns som en pyttetjej nu) att ha världens finaste kusin som kommer att ta hand om henne, och tillrättavisa!

Hoppas att Maja klarar av alla nya förändringar i och med flytten (om allt okejas...), men hon är en sådan trygg tjej i sig själv, och med den tryggheten i bagaget plus David på plats så kommer det nog att gå bra.

Dags för virknålen igen. Alster nummer sju på gång.

4 kommentarer:

Fia sa...

ÅÅ, va skönt att Maja änteligen fått dagisplats! Va roligt hon kommer att ha, extra bingo att ha kusinen med sig hela dagarna! Måste kännas underbart för er! Läste reportaget i Uppsala tidningen, kanon och en bra bild med ju!
Lycka till med lägenhetsbytena, när blir papper och sånt klart?
Ha det gott!
Kram Fia

Anonym sa...

Helt underbart att dom ska få gå på samma avdelning, toppen. David kommer ta hand om Maja (eller tvärtom kanske?!).

Kram A

Anonym sa...

Vad skönt för er med dagis till Maja. Då kanske du kan få lite tid för dig själv om ellen sover en stund på dan. Vad kul att det ordnade sig för er. Det är ju snart hon ska börja. Vad kul för både David och Maja att de kommer att ha varandra.

Kram Johanna

Hanna sa...

Åh vad skönt att det ordnade sig med dagisplatsen - det kommer bli hur bra som helst!

Du vet väl att du måste visa upp virk-verken på bloggen sen?;)