lördag 12 januari 2008

Rensat, kastat, rensat, kastat och slängt lite till!

När inga (underbara) barn springer/krypar/krälar/hänger i byxorna så är man effektiv, med stort E! Vi har nog rensat bort 1/4 del av förrådet om inte mer. Härligt och otroligt befriande. Kommer såklart att gå igenom ännu mer efter flytten, men nu är det i princip flyttbart. Skönt! Tack för hjälp till "Fammo" och "Dabid" + mamma och pappa.

Hämtmiddag med klanen, grekiskt, retsina och mys. Nu är alla killar = papporna plus D och guddotters pappa E hemma hos syrran och spelar dataspel!!!! Syrran och jag myser med vin och (hmmmm) godis. De söta tjejerna sover gott efter att vi har haft disco. Ellen, Maja och David shakade loss till bla "voyage"med Kate Ryan (visst är det rätt bästis?), eller "maja, maja" som Maja tycker att det låter som! Blir allt lite sugen att gå ut och dansa lite..... ;)

Syster A skall sova här för hemma har de en ganska så mammig och nattstrulig pojke så nu skall det förhoppningsvis brytas med mamma på bortaplan! Vi har det tokmysigt! Lite pyjamasparty med mysisar och tv!

Ellen äter så mycket mat nu. Och det är med delade känslor. Den lilla bebben blev så stor. Jag vill att hon skall vara mer beroende av mig (ammning) än hon är. Ibland är hon inte ett dugg intreserad av att amma. Det är jobbigt..... Ammar inte ens 50% av hennes matintag. Vet att det är lite egoistiskt, men det är väl/nog/kanske (?!!!) sista bebisen och det är ju så mysigt att amma......... Men att se hennes nöjda min när maten kommer på bordet är underbar! Allt har sin tid......

Trevlig lördag! Hoppas på någon bra film, och sova-hela-natten-barn!!! ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset om din väninnas inredningsbutik. Ska absolut ta mig ett titt förbi och kika in. Kram Maja

Anonym sa...

hej!!!ville bara tacka f;r pratstunden i fredags,det var sk;nt att l'tta p[ trycket lite kram fr[n jannika moa ojakob

Anonym sa...

Ja det är ju bebbarna själv som bestämmer när de ska sluta amma, inte vi tyvärr..

Härligt med städning och röjning, man känner sig lättare i själen sen.

Paaa C