onsdag 15 april 2009

Dagens litterära familjemys!


Lek i Stadsparken, lunch på Fågelsången och mys mys mys på Stadsbibliotekets nya barnavdelning.
Ännu en härlig familjedag! Trots att Roger har ont så försöker vi se detta som en bonustid för hela familjen, en tid för oss alla att vara tillsammans innan det "stora racet" drar igång i höst!
Att vi inte besökt bibbblan så ofta vet jag inte varför. Det beror säkert på att tjejrna har ett stort bibliotek hemma! Är själv en van besökare sedan barnsben, mamma gick på bokcirklar och Andrea och jag var med och lekte och busade i stora kudd"pölen" (en rund madrass). Vi har alltid lånat böcker, och alltid haft många böcker hemma. Jag är uppvuxen i en läsfamilj och jag vill föra det vidare till våra tjejer. Alla barn är intresserade av böcker när de är små, det gäller bara att hålla det intresset vid liv. Det underlättar om man som förälder tycker om att läsa. Och det gör vi! Ligger i sängen med våra böcker och läser och läser, den ena utan glasögon (jag) och den andra med (R!!).
Bilderna i mitt collage är suddiga och tagna med blixt. Men det struntar jag i, för de symboliserar glädje!

2 kommentarer:

syster A sa...

Gud så mysigt det ser ut! Verkligen toppen att ni kan vara tillsamamns så mkt nu. Bilden på Ellen och Maja rygg mot rygg är såå fin.

Kram A

cia sa...

Vad mysigt det låter!
Jag undrar också varför man inte går till Bibblan mer?!
Men vi måste ju komma iväg och kolla in nya avdelningen snart.

Foton ja, man har ju blivit ganska bortskämd några veckor med bra ljus ute och klara foton igen, men bara för 1mån sen var dessa gryniga inomhusfoton vardag...