tisdag 14 april 2009

Påsken 2009 i collage

Påskmys på torpet med ägg från påskharen.
Äggmålning. Ellens ägg gick "tönnör"! Maja målar koncentrerat....rosa!

60-årskalas för morfar. Barnbarnen hjälper gladeligen till med paketöppningen! En väldigt mysig påskafton med god mat, god dryck och tårta som Maja längtat efter!

Påskdagen bjöd på strålande väder liksom hela påsken gjort. Perfekt för premiärövernattning på torpet. Så blev icke fallet denna gång. Istället byttes idyllen ut mot ett samtal till 112, en ambulans som kom och åkte igen (!). Läs här vad som hände!

Mår bättre nu, och till och med det halsonda är nästan nästan borta!
Det kliar i fingrarna och till helgen blir det torppremiär...igen!

6 kommentarer:

Maja sa...

Hej! Men kära nån va läbbigt! Skönt att du är ok.. och halsen med! Superfina bilder från påsken.. du är så duktig på å fota, välkommen tillbaka till bloggvärlden förresten! Känner du för å ses på öppnis/ta en chailatte (om det är fint väder?) imorrn? jag har för ovanlighetens skull bara hannes imorrn.
kram på dig!
förresten.. var på ikea.. idag IGEN! ;-) (och barnglasen var slut IGEN!! helt otroligt..)

Maja sa...

Hej, igen! :-) Hoppas ni mår bra..? Kom på att jag ju inte bjudit dig på lördagens me&i-visning, än! Men här kommer en inbjudan! :-) På lördag kl. 14 hemma hos mig. Gott fika och only mamas! Hoppas du har tid och lust att komma förbi! Kram

Anonym sa...

Ja.. vi får ju hoppas på att eran torp övernattning går bättre den här gången. Skönt att du mår bättre. / Svägerskan

Cecilia sa...

Jätefina bilder på påsk familjen. kram

Tack för stöd igår, herrn har bett om ursäkt!

syster A sa...

Så fina bilder. Verkligen påskigt!

Maja sa...

Men Jeeesus. Vi ses nästa år då? ;-) FÅr vi bjuda på middag nångång? Januari? Nåt obokat datum där? ;-) Nämen seriöst, nästa fre (24:e) åker ni till torpet då eller vill ni komma hit på eftermiddagslek/tidig middag? Annars får du baske mig komma med ett förslag på ett annat datum er lilla familj vill komma över till vår lilla familj!! :-) Så d så!