tisdag 28 april 2009

Nyopererad!

Min pussgurka David ligger nu på uppvaket på öron-näsa-hals efter en lyckad operation av halsmandlar, polyper och insättning av rör i öronen. Nu slipper han att ha sömnappneéer, och en ansträngd andning. Nu slipper han att vara trött nu och då. Nu kommer han att orka fara runt lika mycket som sina vilda kusiner!
PUSS på dig David!
Uppdatering kl 16. David blir kvar över natten (med mamma),han kräks en hel del blod och det rinner blod ur näsan på honom. Läkaren hade aldrig tidigare sett en sådan stor polyp bakom näsan. Som moster så blir jag lite ororlig, men de är på rätt ställe. Håll nu tummarna med mig att de får åka hem imorrn och att lillkillen inte har så ont!
Uppdatering kl 19. Lilla killen har fått dropp (på ett ställe de inte emlat innan....) och är en tapper men riktigt slagen hjälte. När han kräks av blodet som rinner ner i magen retar det såret som börjar blöda ännu mer..... Det gör ont i mitt hjärta och jag vill bara se honom pigg och på benen nu!

7 kommentarer:

Cecilia sa...

Puss från tant Cecilia också!

Anonym sa...

Här kommer kramar till er alla, speciellt till fina David.
Hälsningar Camilla, Christer och Astrid

Anonym sa...

En stor krya på dig kram David...

//K

cia sa...

Skickar lite kramar till David härifrån också.
VI var jua lldeles nära på hörselkontroll idag.Nu får han krya på sig snabbt så han kommer hem ny och pigg och glad:-D

Anonym sa...

Men lilla gubben då. Jag förstod att de inte hade fått komma hem efterssom A inte hört av sig idag. Jag har tänkt på David nästan hela dan och undrat hur det har gått.

HÄLSA!
Kramar från Johanna

Anonym sa...

Tack för dina fina blogguppdateringar. Det senaste är att han sover gott och andas genom näsan :). Han kommer med allra största sannolikhet att bli utskriven i morgonbitti/förmiddag.
Alla och då menar jag ALLA på sjukhuset som vi träffat har varit imponerade av hur duktig David har varit hela dagen.
Ett stort tack till alla som tänkt på oss idag.

Mvh: Fredrik en trött och stolt pappa :)

Hanna sa...

Åh fina David! Vilken modig kille! Skönt att han piggat på sig och får komma hem snart!