tisdag 21 april 2009

Strålande humör

en ganska så strålande tisdag. Har lämnat stora skatten på dagis. Hon har fått en bästis. De är så söta ihop så det är inte klokt. Hand i hand kom Maja och Tova och ville ha hjälp upp på en gunga. Tårarna i ögonen smög sig fram... Maja har alltid varit ensam tjej i sin ålder på sin avdelning. Hon har hamnat lite mitt emellan de stora barnen och de små. Nu går Tova på grannavdelningen, men de ses ofta ute på gården, och går ibland mellan avdelningarna för att leka. Man blir bara glad!
Lillskatten Ellen trodde att det var dags att börja på dagis idag! Det första hon glädjestrålande sa när jag lyfte ur henne var "hejdå mamma"! Då såg hon sin chans. Pluttan!

På lördag är det dags tjejmiddag för hos mig! Jag planerar för fullt och ser framemot att få ta hand om mina tjejer på bästa sätt! Menyn är nästan färdig, det blir en fräsch vårmeny med god dryck till. I år slipper vi de gula/orangea väggarna, så dukningen kommer att komma till sin rätt mot vit bakgrund.

Nu skall jag dyka ner i min tyghög och botanisera. Sydde en skötväska till dockvrån på dagis, men med många små mammor behövs det fler. Ett gäng vimplar tänkte jag även att de skulle få! Personalen är väldigt tacksamma över att jag syr, och det är kul att få bidraga med lite hemsytt.

2 kommentarer:

cia sa...

Tyckte också det såg ut som -ellen var på väg att stanna på dagis idag:-)
Snart nog säg.

Cecilia sa...

Du är så dutti så! Tänk om jag hade ork att pyssla som du gör!

SKönt att majskroken har hittat ngn att leka med!

kram