onsdag 30 maj 2007

Konstiga kommentarer och paket!

Antar att det är någon slags reklam, dessa underliga lite obehagliga kommentarer. Vill inte ha de kvar, men vet ej hur jag skall ta bort de. Är ju inget datageni direkt! :/

Men en rolig sak är att jag idag fått ett paket med posten, innehållandes härliga papper, band och blommor från www.scrapit.se . Beställde igår förmiddags, paketet kom idag! Det är service det!!! Alltid lilla julafton när ett paket med härliga papper kommer!!!

Maja sover lur nr två nu, jag äter en sallad och är nöjd med presentinköpen till världens bästa David som fyller två den nionde juni!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sett att det finns en ny scrapaffär här i stan? Den ligger på hörnan vid järnvägen nära mitt jobb..
Bra jag är på att besirva va? ;)

Kram C

Hanna sa...

Ja de där kommentarerna kändes lite småläskiga...vet tyvärr inte heller hur man får bort dem, men det SKA ju gå att blockera folk.

Kul med scrap-pyssel! Då kanske man får se nåt nytt alster snart då?:)

Diana sa...

Det är SPAM som kommit som kommentarer i bloggen. För att ta bort dem som finns nu loggar du in på ditt bloggerkonto och när du då öppnar din blogg och kommentarsrutan så finns en liten papperskorg under varje kommentar. Klicka på den så kan du radera kommentarerna :)
För att förhindra framtida SPAM kan du aktivera ordkontroll. Gå in på instrumentpanelen, Inställningar (på den blogg du vill aktivera för) och under kommentarsfliken finns "aktivera kommentarsgranskning" välj ja och spara. I framtiden kommer de som vill kommentera vara tvugna att fylla i en slumpmässig bokstavskod efter varje kommentar. SPAM kan inte göra det :)