måndag 28 maj 2007

Sjuk fågelunge.....

Maja blev matförgiftad (?) i fredags och har varit sjuk under hela vår lillsemester till Västervik i helgen. Trots kräkningar, diarre och hög feber har hon varit som en soltråle. Hon är bäst!!!!! Klagar väldigt sällan.... Vi hann bara hem så kräktes hon igen och bara blivit sämre... Nu sover hon efter att vi har petat i henne lite mannagrynsgröt med låglaktosmjölk, lite blåbärspuré och druckit en del vatten som får stanna kvar. Pappsen är hemma idag så vi båda kan ta hand om skruttan. Hade inte orkat själv.
Hon är så emlig och så smal...hon har ju inga reserver. Tufft för ett mammahjärta att se sin (vår) lilla solstråle så här dålig.....

6 kommentarer:

Hanna sa...

Usch då, stackars Maja! Salma var också magsjuk nyligen och det var jättejobbigt att se henne förvandlas från smalis till riktig tunnis:(

Skönt iallafall för både dig och Maja att pappan kan vara hemma hos er.

Vi gav Salma vätskeersättning på sked när hon var sjuk, och mycket kokt fisk och kokt ris. Rivet äpple är tydligen också bra för magen.

Håller tummarna för att det vänder och att Maja blir frisk fort fort!

Anonym sa...

Krya på dig Maja!!! Kramar pussar från
V-vik

Anonym sa...

Nej men lilla skruttfia då!!!
Ser lilla fågelungen framför mig!
Hoppas hon mår bättre snart.

Stor kram på er alla!!!

Kram C&J

Johanna sa...

Men usch vad jobbigt! Det är skitjobbigt när de är magsjuka. Vad skönt att Roger är hemma med er idag. Maja har ju verkligen inte att ta av. Annat är det med min knubbis.
Hoppas hon blir bättre snart igen.

Kram på er!
Johanna

Anonym sa...

Mosters lilla lilla älskling!! Hoppas det vänder snabbt.

Kram A

Anonym sa...

Nice blog you have here. Brock Hearn------------------ Spam Filter