onsdag 23 maj 2007

Tulpaner, tulpaner, tulpaner och en liten Kejsare!









Maja och pappa gick ner till Stadsparken för att beundra de vackra tulpanerna i eftermiddags. Jag glömde så lägligt kameran hemma tidigare idag så jag kunde inte dokumentera vår mysiga lunch med kompis K och hennes dotter Malin. Det var verkligen många människor ute, det kändes lite "osvenskt" och mysigt. Lite semesterkänsla!!! På vägen hem såg Maja och pappa den Japanska Kejsaren med fru, så Maja har "vinkat" till de!!!!! Och hur osammanhängande blev inte detta då! Ja, ja lite trött nu ;).
Har även ställt Maja i dagiskö, tydligen kunde man anmäla sitt intresse åtta månader innan önskat datum, så nu är det gjort. Hoppas bara att vi får något av de önskade dagisen. Annars får vi tänka om! Det löser sig alltid, men det är lite trist att man skall behöva oroa sig för hur det kommer att bli. Vi vill ju ha en vardag som fungerar om det nu är så att det är tre timmar om dagen det gäller. Har man då 20 minuters promenad till dagis så blir ju det hela bara ett stressmoment. Men det löser sig nog! Är inte den som oroar mig i onödan, (vet hur det är att oroa sig om riktigt allvarliga saker..) men när det handlar om ens skrutta så är det inte lätt.
Dags att gå och lägga sig nu. Fogarna har börjat göra sig påminda en hel del på kvällarna nu. Och så har jag ju den underbara boken!

Inga kommentarer: