fredag 18 april 2008

Fredag!


Blomster till helgen är viktigt! Efter städningen på torsdagar känns det underbart att köpa blommor på torget och förgylla helgen med. Kryssantemum håller sig länge så vi kanske har blomsterprakt till nästa fredag i vårat hem. En ensam liten kalla vid loppis-spegeln och loppislampfoten som igår fick en linneskärm. Det är fint att ha en spegel vid lampor och även ställa blommor så att de speglas. Det blir mer av härligheten!
Den här Emmaljungan från 70-talet tog R upp från källaren igår. Vi ställde den i lekrummet och när Maja gick upp i morse ropade hon "Maja´s" på en gång. Hon leker och leker med den. Nu skall jag syla=sy en babylift och en skötväska till dockan av det ärtiga tyget jag fyndade på åhléns igår. Den är stabil, retro och så mycket finare än dagens hemska plastiga vagnar. Självklart så finns det en sittvagnsinsats i blå manchester!
Maja och Ellen sover på balkongen efter en förmiddag med full fart i lekparken. Ellen har också gungat precis som storasyster och de båda har suttit i gruset och grävt (det kom en hel skolklass och invaderade lekplasten och Maja ville helst inte vara så nära de stora skräniga barnen) och fikat banan och fredagsbulle. När de båda satt i varsin gunga så höll mitt hjärta på att gå i bitar av kärlek. Den fina Maja och den fina lilla Ellen i varsin gunga. Våra fina fina tjejer. Mycket kärlek ryms det i ett mammahjärta.
Nu skall jag fortsätta med syprojekten. Trevlig fredag!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Åh vad mysigt det låter. Du tog ingen bild på prinsessgungarna?!

Verkligen retro vagn, cool!!!

Kram C