måndag 21 april 2008

Stringbord


Det här bordet (bland mycket annat) ingick i torpet när vi köpte det. Bordet hamnade snabbt i lilla klädkammaren/teknikrummet i vardagsrummet som hylla för stereo, dvd osv. Kom att tänka på det för ett tag sedan så igår tog vi hem det, och det blev toppen mellan våra fåtöljer! Lagom storlek, dock lite repigt, men det gör ingenting. Nytt och gammalt i en härlig mix. Det bästa sättet att inreda ett hem på tycker jag. Möbler som någon annan haft, som har en dold historia.
Skall sätta mig och bläddra i tidningen som ligger på hyllan innan en hostig lite Ellen och jag går och hämtar Maja. Idag skulle brandkåren komma dit.Spännande! Efter dagis bär det av till någon lekpark innan vi går hem. Det här underbara vädret skall vi njuta av mycket!
Trevlig måndag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

tack för en super mysig frukost o pratstund!!!!!kramar jannika

Helena Dovier sa...

Vilket fint litet stringbord! Kul också att det ingick i torpköpet. Jag tycker som du att saker och ting som har "levt ett liv" får ett slags extra värde till sig. Ha en härlig dag i solen! Kram från Helena

My White Cottage sa...

Det ska bli spännande att se vad för tyger du beställt från Stoff & Stil. Låter som ni haft en härlig helg i ert torp! :)

Kram Jenny

Cecilia sa...

Jättefint bord.
Det blir ju allra bäst om man blandar, inte bara nytt eller bara gammalt

Kram C