söndag 20 april 2008

Tjejbil

och killbil. Idag tog vi oss till vårat älskade torp i två bilar! Syrran, Maja, Ellen och jag i vår stora chevrolet. R, svåger och David i volvon. Dagen har varit kanon! Eller som vår snälla granne Björn sa; nu är det vår, nu har stadsborna kommit till landet! Ähum....det stämmer visst lite. Älskar ju att bo mitt i smeten (okej, fem minuter till smeten...) och att kunna erbjuda barnen härliga gräsmattor. Perfekt kombination.

Solen har skinit hela dagen, barnen har grävt, mumsat korv, krypit, ätit löv (!) och haft det toppen. Vi älskar verkligen vårat paradis. Nästan exakt på dagen har vi haft det i tre år. Tiden går fort. Vi har gjort mycket men det finns en del kvar att göra. Jag har tagit hem stolsdynor plus kuddfodral för i veckan kommer vår beställning från stoff och stil, och då för brorsan (brother) sy några fler stygn. Det skall bli rosa, grönt, blommigt och romantiskt. Sådär som det skall vara på ett torp!

Tog inte så mycket kort, njöt i stället av dagen. Ni som besöker mig kommer säkert att bli mätta på kort från torpet så småningom!

Vi har ju som sagt vår snälla granne Björn som ser till torpet åt oss. Han bor med sin familj hundra meter från oss, så bättre hemförsäkring kan man inte ha. Han är sjukskriven, men vill ha ngt att göra och trots smärtor i kroppen ibland vill han hjälpa oss med vissa saker. Vi säger såklart att han inte skall, men han insisterar. Idag sade han att någon gång nästa vecka kommer han och klipper våra äppelträd. Han är snäll!

Dagen har gett mersmak och nu längtar vi ut till Lavendelbo! Solen har gett oss lite fina röda kinder. Våren ÄR här ;)!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad härlig det låter. Kan se er framför mig när ni pysslar omkring i trädgården..*avis* Ser fram emot helgen i maj när vi får träffas!

KRAM