onsdag 11 juli 2007

Besök på 4H-gården!




Lilla fina handen.........



Varsågod! Men ät då!






Maja gjorde sitt första besök på 4H-gården idag, definitvt inte det sista. Kaninerna och getterna var toppen! Men de var ganska kräsna de där getterna, Maja stoppade nästan gräset i näsan på de. Tålmodiga och snälla djur.
Sedan mvc för mig, koll på bt som fick godkänt, plus att det är lika bra att ställa in sig på att vara gravid i minst tre veckor till. Bm sa att det är vanligast att det går som sist, dvs har man gått över tiden tidigare så är sannolikheten stor att göra det igen. Har också full koll på vem/vilka som tar Maja de närmaste tre och en halv veckorna om vi skulle behöva (????!) åka in, och det gör att jag kan slappna av jättemycket. Så från och med nu är det positiva tankar här. Ta en dag i taget och försöka hitta på roliga saker med Maja och R.
En picknick hans också med i Stadsparken. Kusin David + m & p, faster + pojkvän (som hade köpt ett hängsmycke+ kedja med upplands landskapsblomma kungsängsliljan till Maja) och Jossan + pappa var där. Vid ett tillfälle när alla var på lekparken var syrran och jag kvar själva! Det var längesedan vi fick lite systertid. Mysigt!
Försöker klura ut vad vi skall göra imorrn, tyvärr skall det regna och på sommarn´vill man vara ute på torpet så dit åker vi inte. Tänkte på Pelle Svanslöshuset, men där kostar det 60 kr/person att gå in, och jag betalar inte 180 kr för att Maja skall få leka där det säkert är massor av stora barn som röjer omkring. Plus att det inte är värt 60 kr. Tror att det är mer "prisvärt" för större barn. Får klura vidare!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina bilder, ni verkar ha haft en mysdag!! :D

Nej, vänta med Pelle huset, det uppskattar hon nog inte ännu.

Kramar i massor Cec