lördag 21 juli 2007

Falsklarm två kvällar i rad!

I torsdags kväll vid sju fick jag ont. Så där plötsligt, som höll i sig några timmar. Inga värkar men väl ordentliga sammandragningar. Igår kväll däremot, trodde jag att det kanske kunde vara på g! Hade mycket mycket ont, kan nog säga att det var en del värkar, men har ändå lyckats sova lite, men har haft ont hela natten. Men ingen bebbi i sikte! Känner mig positiv och förväntasfull, samtidigt som det är lite läskigt, för fy satan vad ont det gör att föda barn.

Lekparken i förmiddags tillsammans med Dade och pappa F. Maja far runt mellan kanorna, gungorna och sandlådan som om de skulle försvinna medans hon går emellan. Gullegullegulle! Trodde att jag skulle lyckas locka ut bebbin, men när man mest sitter på en bänk och tittar på när papporna leker så är det inte så konstigt att bebbin inte blir lockad. Den vill nog ha lite liv och rörelse.

Igår eftermiddag var vi hos farmor och fikade, och innan vi åkte därifrån tog jag och R en liten tur i den coola gula caben som farmor har! Så häftigt!!!! Kanske sista gången vi var "barnfria" på länge!!! Hahahahhaha! Idag skall vi dit igen för att köpa crocs att ha på torpet. R´s moster har ju en butik, och hon kommer till Uppsala idag!

Tänkte även tvätta fina brio-vagnen till faster. Har idag kört den för sista gången. Det är lika bra att bestämma sig för när sista gången är, inte för att jag är såå sentimental, det är ju bara en vagn. Och den kunde inte ha en bättre köpare, för nu kommer ju vagnen vara kvar i familjen...jo lite sentimental är jag nog! Längtar efter att få hem den superhäftiga emmaljungan! Om ingen bebbi tittar ut innan måndag så tänkte vi hämta den efter lilla Malins ettårskalas på måndag!

Men vad är det jag känner....lite ryggont och sd........ ;)

1 kommentar:

Hanna sa...

Åhhh vad nyfiken jag blir när du inte skrivit på ett tag!:) Hoppas hoppas att du ligger och snusar bebis nu, eller att det åtminstone är på gång!

Håller tummar och tår för att allt går bra! Kram/Hanna