torsdag 19 juli 2007

Mvc-besök som blev till ett besök på

bedömningsmottagningen. Reflekterade lite grann över att bebbin varit lugn hela morgonen när vi gick till mvc i förmiddags. Tänkte inte mer på det, förräns barnmorskan på Storken försökte väcka den med kallt vatten (som jag drack-hon hällde det inte över magen!!!), buffar och andra knep. Hon ringde i princip direkt upp till förlossningen, där vi fick en tid till kl 13. Supersnälla faster kom som ett skott och Maja hade knappt tid till att vinka när vi (återigen) gick med stora väskan till bilen och åkte iväg. Väl framme togs en ctg-kurva, ul och snabbt doktorsbesök. Och allt såg bara bra ut! Och bebbin buffade såklart ;) ;) Ultraljudet visade en pigg bebbi som såg ut att ha fötter i storlek 43 eller nåt...hjälp, tänk om det är en jättebebbi?!!!

När vi kom hem från lilla äventyret var Maja och faster inte hemma. De var vid Svandammen, så mamman och pappan kunde få vila...samtidigt! Hur skönt och lyxigt som helst! Sedan kom en glad Maja hem med bubbar och gla! Jag tror inte att hon märkte att vi hade varit borta, för nu var det fika som gällde!
Maja somnade som vanligt tidigt efter en supermysig dag med faster!

1 kommentar:

Hanna sa...

Skönt att allt var bra med bebbin! Men nu tycker jag minsann att h*n får ta och masa sig ut!:) Ihhh vad spännande det måste vara att veta att något kan hända precis närsomhelst!