torsdag 5 juli 2007

Bröllopsdag och Husläkarakuten

Idag 5 juli för fyra år sedan gifte vi oss i Svenska Sjömanskyrkan i Skagen! Fyra år! 4!!!! Tiden går snabbare än man tror.
Vi har "firat" med en liten picknick i Stadsparken med en mycket hängig skrutta, snabbträff med C och Jossan, och sedan hem för att invänta tiden vi fått hos Husläkarakuten. Maja har haft feber sedan i lördags, väldigt hög också, så vi gick faktiskt förbi h.l.akuten efter besöket på mvc idag och fick en tid till ikväll.
Vi fick träffa en jättebra ST-läkare som kunde konstatera efter diverse undersökningar och provtagning att det nog rör sig om ett virus. Älskade älskade lilla skruttan var så ledsen under undersökningarna och provtagningen. Så jobbigt att som förälder se det finaste man har så ledsen och rädd. Vi skall i alla fall fortsätta som vi har gjort nu, med febernedsättande, mycket vätska och ha koll på allmäntillståndet. Fick tipset att varva alvedon supparna med iprensuppar för att få en ännu bättre febersänkning. Hoppas på ett mirakel nu så att Maja blir pigg och vi kan hitta på lite roliga saker innan bebisen kommer!

Nu skall vi festa loss på fryspizza och mineralvatten!!!! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis på Er Bröllopsdag! Snart ska vi fira vår första :-)

Hoppas att Majsan kryar på sig snart..(skickar kramar i mängder)

Ha en toppenhelg!!
Kram från V-vik