söndag 8 juli 2007

Frisk tjej!

Dagen efter läkarbesöket vaknade Maja feberfri! Vi fick tillbaks vår pigga och (nästan alltid!) glada tjej. Besök hos nybliven tvåbarnsfamilj i fredags, och vigsel i lördags. Vi var lite nyfikna på hur Maja skulle reagera på en liten bebis i våra famnar, men ingen speciell reaktion kom. Hon klappade snällt och sa bebbi! Gullegumma. Det bådar gott :)
Vigsel för ett par i föräldragruppen igår, och det var riktigt vackert! Tårarna rann på denna superkänsliga höggravida skribent. Dels hade de vår ingångsmarsch (Mendelssohn) plus en av våra psalmer "En vänlig grönskas rika dräkt", och det bidrog såklart. Åkte sedan hem och hade en lugn hemmakväll. Har en hel del sammandragningar kvällstid, så det var skönt att komma hem.

Idag har vi haft mysfika och middag med syster + familj och bästis C plus dotter. Bakade snoddas/mockarutor när pappa R var på elgiganten och köpte nytt "hemmabio"-system (för några lusentappar mer än vi räknat med.....) plus en soda streamer!!!!!!!!!! Underbart! Vi dricker så mycket bubbelvatten så det känns som ett mycket bra köp. Vi köpte en vit enkel, som dessutom är snyggare än den svart/silvriga. Och billigare.

Nu sover en tröttis som har kommit in i en "näähä" period. Det är nej för hela slanten. Ibland hinner hon inte höra vad det är hon tackar/säger nej till!!!! Det är lite gulligt faktiskt. Hon understryker nejet med huvudskakningar av stora mått! Imorse vaknade Maja vid niotiden, igår vid halv tio (eller rättare sagt blev väck halv tio igår!!!!!), så vi får se hur länge hon sover imorrn. Vi tackar däremot inte nej till lite fler timmars vila!

(Maja har haft tre eller femdagarsfeber, för hela överkroppen täcktes av små utslag idag och det fick vi berättat av doktoren att så kunde det ev. bli efter feber. Skönt att veta, och slippa hålla på att oroa sig över det med.)

Inga kommentarer: